ElbilStoro

ELBIL / HYBRID LADER

Lokal kjennskap og rask respons

Montering og levering av elbil lader i Oslo

Storo Elektro leverer og installerer godkjente elbilladere til boliger, garasjer, borettslag og sameier. Vi har lang erfaring med å legge til rette for at kunder i Oslo kan lade elbilen på en trygg og sikker måte.

Ladeboks til elbil

Laderen som fulgte med bilen er ofte ikke dimensjonert til å brukes som hovedlader for lading av elbil. Den desidert beste løsningen er å investere i en skikkelig ladeboks utelukkende for lading av elbil. Det er mulig å lade bilen med vanlig stikkontakt, men det er mange farer forbundet med dette. Storo Elektro kan gi deg en teknisk vurdering og sjekke ditt elektriske anlegg. 

Stort utvalg av elbilladere

Det finnes i dag et stort spekter av elbilladere fra forskjellige leverandører som vi tilbyr elbil lader til. Basert på god kompetanse og lang erfaring, kan vi gi deg som kunde råd og veiledning når du skal ha elbil lader.

Som en sertifisert el-installatør kan Storo Elektro raskt finne ut hvilken effekt du kan få der du bor, og hva det vil koste deg.

Vi installerer gjerne elbil lader til kunder i nærområde : Storo, Grefsen, Disen, Lofthus, Kjelsås, Tåsen, Korsvoll, Nydalen, Majorstua, Majorstuen, Kringsjå, Berg, Ullevål, Gaustad, Nydalen, Sinsen, Årvoll, Bjerke, Sagene, Torshov, Bjølsen, men hjelper også kunder i hele Stor-Oslo.

Ta kontakt med oss for hjelp i dag 

NELFO KVALITETSMERKET

Elinstallatørmerket

DIN TRYGGHET FOR GOD FAGLIG KOMPETANSE

HAR DU LYST TIL Å JOBBE HOS OSS?

VI SØKER ALLTID ETTER DYKTIGE ELEKTRIKERE SOM ØNSKER Å JOBBE HOS OSS.

KONTAKT OSS FOR EN HYGGELIG PRAT!